Modele unghii culori diferite

Efectuând un lac întunecat, puteți face o suprafață frumoasă de oglindă, strălucind la Soare. După cum se spune, pur și simplu și cu rafale. Ventilatoare de design sunt mai interesate de astfel de nuanțe pot visage destul design original cuie. Culorile închise sunt prévenant universale. ELE Arata la fel de bine atat PE unghiile scurte, cat si Lungi. Îmbrăcămintea, de asemenea, se va potrivi cu orice culoare și Stil. Culorile închise ca utérine sunt, de asemenea, bune pentru a crea desene cu ocazia sărbătorilor. Acest lucru este valabil mai ales pentru Halloween, Când Fetele creează o imagine mistică. Unghiile pot fi trase dovleci, vrajitoare, cranii, păianjeni PE Web și Lilieci.

Cu ocazia sărbătorilor de Anul Nou PE un lac întunecat bonhommes pictate, fulgi de zăpadă, Brazi de Crăciun, bile, Cerbi, Cerul înstelat și ursouți de pluș drăguț Într-o haină de blană. Manichiura se dovedește a nu fi sumbră, Dar foarte originală și strălucitoare. Modelele se vor dovedi cu Atât mai spectaculoase, Cu Cât Sitiera mai multă Diversitate în ele. Este bine să includeți puncte, spirale, pante, Benzi. PE o bază Neagră arătați Grozav cristale MICI. Manichiura Maro este o variație la modĂ în domeniul artă de Unghii, datorită versatilității și aristocrației sale, este potrivită pentru orice femeie și pentru toate ocaziile. Puteți să vă asigurați că lustruitul de Unghii în tonuri întunecate de caramel sau ciocolată vă va oferi un sentiment de lui și căldură de neuitat. Brown sont multe nuanțe Care se potrivesc cu un anumit Stil. Poate fi purtat pentru îmbrăcăminte de zi cu Zi, festivă, chiar sport. Manichiura Maro este prezentată în Culori metalice: Bronz și cupru. Potrivit pigmentării, aceste tonuri Apar în versiunile de perle, Care creează o strălucire strălucitoare PE Unghii. Variantele metalice cu un lac de culoare Maro arată bine Sub costum de Moda pentru o Petrecere sau un eveniment Tematic.

La nuante Reci de lac brun sunt: teracotă, cafea, cărămidă, Castan, Bourbon și altele. Lacul brun saturat trebuie folosit cu atenție, astfel încât să nu fie șterși și să nu umbrească pielea ușoară. Culori Maro inchis Arata Grozav PE Unghii lungimea medie, PE piele cu un Bronz. O combinație de ojă mată Nude cu Alb creează un aspect incredibil de Frumos unghiilor, chiar și Când Vine vorba de un Model clasic precum français-UL. Nu mai e nevoie de niciun artificiu, de niciun Alt detaliu aplicat. Culorile FAC totul! Este foarte Design la modĂ aspect irizat de Unghii. Culorile închise cu paiete sau paiete vor DA, fără îndoială, un astfel de efect. Cu toate acestea, acest décor ar trebui să fie folosit cu prudență, pentru a nu arăta prétțios și ridicol. Cel mai bine este să adăugați Naomi paiete și Pietre sau să decorați doar una sau Două degete (de obicei este anonimă și Mare). În acest Sezon, unghiile scurte sunt la modĂ. Lungimea părții superioare nu trebuie să depășească 3-4 mm. Prétția se retrage în fundal, iar prima este prezentată de frumusețe și pratiă.

Nu potï decat să accepți că unghiile scurte sunt mult mai proprete pentru a Purta și picta decat cele Lungi. Unghiile scurte vor arăta Întotdeauna Elegante, Cu condiția să fie îngrijite corespunzător. Culorile închise, deși ascund zgârieturile, Dar aici chipsurile în tonuri sunt foarte vizibile PE manichiură. Prin urmare, ar fi mai adecvat să se FACA Lacul de design de gel, Care păstrează unghiile timp de pana la trei săptămâni. Cu toate acestea, este mai dificil să lucrați cu acest instrument decat cu smalțul convențional. Dar Sitiera o cale de ieșire-de a face un design simplu, Dar rafinat. Pentru aceasta, trebuie să vă acoperiți unghiile cu un lac întunecat, să stropiți cu paiete sau să decorați fiecare deget cu o piatră.

You may also like